Mer LIV i livet ditt!

Detox

Hvorfor avgifte kroppen din?

Gjennom luften, vannet og maten vi spiser, spesielt fabrikkert mat, får vi i oss skadelige giftstoffer, inklusiv tungmetaller. Skadelige avfallsstoffer, toxiner, er noe som lagres i kroppen vår. Tungmetallene, inklusiv amalgam, trenger flere ti år for å brytes ned, og daglig utsettes vi for flere og flere.

Med den livsstil som mange har i dag med økende bruk av medikamenter, stress og for lite mosjon og lignende, fører også dette til helseproblemer. Hele kroppen avgiftes via føttene.

Detox behandlinger resulter i en vitalisering og balansering av cellene.

Dette er den nye veien til å rebalansere, ”rengjøre” kroppen på en effektiv måte og øke energien. Dette hjelper kroppen til videre å avgifte seg selv!

I tillegg vil en positiv endring av livsstilen bidrar dette til å forsterke og forlenge resultatet.

Den spesielle avgiftingen

Dette består av en elektrisk styreenhet og en sonde. Styreenheten leverer da en svak strøm til sonden. Dette medfører at det produseres magnetfelt, som gjør at mange avfallstoffer forlater kroppen gjennom føttenes porer.

Jeg utfører avgifting ved hjelp av Detox apparatet du ser på bildene nedenfor. Det anbefales vanligvis 6 behandlinger. I tillegg selger jeg Detox apparater slik at du kan utføre avgiftingen

Detox fotbad bilde 1 Detox fotbad bilde 2 Detox fotbad bilde 3
Bilder av en Detox behandling, fra start til til slutt (30 min).

Sertifikater

Certificate of Test - Electrical safety for Foot Spa Certificate of test - electromagnetic compatibility for Detox Foot Spa
Klikk for større versjon