Mer LIV i livet ditt!

FitLine

Barneproduktene til FitLine

FitLine for barnBarn i vekst har et høyt nærings- og vitalstoffbehov. Næringsstoffene gir et "fastere " skjelett, bedre nervesystem og et sterkere immunforsvar.

Gi ditt barn FitLine Basic Junior.

Den har en smak som barn liker.

 

 

 

 

Basic produktene til FitLine

FitLine basicprodukter

Næringstilskudd

En solid basis form er helse, skjønnhet og velvære. Frukt og grønnsaker blir, etter at de er høstet, ofte transportert over lange strekninger og blir lagret over lang tid. Vitenskapelige studier viser at disse næringsmidlene til dels ikke lenger inneholder de mineralene og vitaminene, som de inneholdt for 15 år siden.

Produktlinjen FitLine utmerker seg med sitt enestående Celle-energi-konsept. Dette forsyner kroppen med nøyaktig de vitalstoffene den trenger, for å gi deg skjønnhet og velvære. Kroppens immunforsvar styrkes. Hjerte og kretsløp styrkes. I tillegg kommer en umiddelbart merkbar stigning av prestasjonsevne og konsentrasjon, supplemert med ytre tegn som penere hud, hår og negler. Egenskaper som gjør FitLine til en base for deg.

Jeg hjelper deg å velge ut de FitLine produktene som akkurat du trenger! Doseringsanvisning legges ved i pakken som er individuelt tilpasset deg i henhold til samtale med deg når varene bestilles!

Ta kontakt med meg på:
mobil: 413 065 98
telefon: 776 88 466
eller e-post.

Har du lyst til å lese mer om FitLine produktene eller kjøpe dem på nettet, så kan du gå inn på www.535705.well24.com.